focusadventure.nl

Shop

Fotograferen: Kijken is anders zien !

 

Prijs en datum…

Zelf te bepalen

 

 

 

 

Op zoek naar een origineel cadeau? Voor een verjaardag, feestdag, bedankje of zomaar? Geef dan eens een cadeaubon van Focus Adventure…. Leuk om te geven en te ontvangen!

De waarde van deze cadeaubon kun je helemaal zelf bepalen en geef je aan op het contactformulier. Wil je je cadeaubon personaliseren met een passende tekst? Ook dat is mogelijk! Geef dan ook de tekst op bij je bestelling. Vergeet niet je naam en de naam + adresgegevens van de ontvanger erbij te vermelden. De bon is te bestellen via de knop ‘Cadeaubon’, rechts onderaan.

Zodra het aangegeven bedrag van de cadeaubon is ontvangen wordt je gepersonaliseerde cadeaubon per post naar de ontvanger verstuurd. Wil je liever zelf de cadeaubon aan iemand overhandigen? Dat kan natuurlijk ook! Vermeld dan jouw adresgegevens bij de bestelling en de cadeaubon wordt naar jou toegestuurd. Reken ongeveer drie dagen van bestellen tot bezorgen van de cadeaubon.

Het bedrag van de cadeaubon kan bij alle aangeboden workshops besteed worden en is 1 jaar geldig vanaf datum afgifte (=datum van verzenden naar de ontvanger).

 

Cadeaubon bestellen